Bold&Goodly'nin Hikayesi

Bold&Goodly nedir diye soruyorlar, Bold&Goodly ne demektir, nasıl okunur, ne anlama gelir. Markanın okunuşu zor kabul ediyoruz, fakat kelime anlamı bizim kalbimizde, sizin için de paylaşalım. Markanın İngilizce kelime anlamı Bold yani cesur, öne çıkan, kendini gösteren demek, Goodly kelimesi ise sevimli, bol kepçe anlamlarıyla ile kalbimizi çaldı. Bizim deyimimiz ile Bold&Goodly bizim gibi cesur, öne çıkan ve bol kepçeden hem iyilik hem mutluluk sunan bir kozmetik markası. Doğal, organik, çevreci, atık karşıtı, hayvansever, vegan, cruelty-free, kimyasal karşıtı, çevreyi ve geleceğimizi destekleyen bir marka. Bu markayı öne çıkaran bu sıfatlara ek, Bold&Goodly'nin temel bir amacı var, insanlara mutluluk vermek.  

Kullandığınız kozmetik ürünlerinin içerikleri sizi memnun ediyor mu? Ürünü evinize götürdüğünüzde ya da rafa koyduğunuzda görüntüsü sizi mutlu ediyor mu? Öyle bir marka yaratmak istedik ki, kullandığımız için mutlu olalım, içeriği bedenimize, mental ve ruhsal sağlığımıza iyi gelsin, görüntüsü bizi bulutlarda tutsun. Ürün içimize sinsin, çevreye zarar vermesin, geri dönüşüme uygun ambalajlar kullansın, ince elenip sık dokunulmuş en faydalı içerikleri bulundursun, bize güven versin, ürünün gelecekteki bize faydası dokunsun. Kullandığımız için kendimizi mutlu hissedelim, dikkatlice kafa yorduğumuz ambalajına değer verelim, uzun süreli etkilerini gördükten sonra iyi ki almışım diyelim. İşte Bold&Goodly'nin tüm ürünleri bu değerlere göre üretiliyor, her bir ürün sevgiyle, özveri ile, aylar süren hazırlıklar ile tamamlanıyor ve size sunuluyor.   

Bize göre, Bold&Goodly mutluluğu ve güveni temsil ediyor, doğal ve organiği destekliyor, yaratıcı görüntüsü ve özgün içeriği ile kendisini farklı kılıyor. 

Umarız, markamızın bu değerlerini size yansıtabiliyoruz, markamızı günümüz ekonomisinde zorluklar içinde girişimci olarak kurabildiğimiz için duyduğumuz gururu size aktarabiliyoruz. En önemlisi de yarattığımız ürünlerin bize verdiği mutluluğu sizinle paylaşabiliyoruz. 

Kucak dolusu sevgiler,

 


You may also like

Hepsini Gör
Example blog post
Example blog post
Example blog post